8951
Like!Jemná šťavnatá ryba, doba prípravy: 15 - 20 minút
.
.
Suroviny:
Ryba Hoki, pangas, kapor
čerstvé maslo
soľ, čierne korenie, korenie na ryby
1/4 kocky slepačieho bujónu, voda na podliatie,
čerstvý, alebo sušený cesnak
Postup:
Rybu si osolíme, okoreníme čiernym korením a korením na ryby, osmažíme na masle z oboch strán, podlejeme troškou vody, pridáme asi 1/4 kocky slepačieho bujónu, granulovaný cesnak a prikryte dusíme, kým nie sú ryby mäkké. Trvá to len chvíľku, tak pozor, aby sa vam úplne nerozpadla. Hotovú rybu pokvapkáme citrónovou šťavou. Jednoduché, rýchle a výborne jedlo. Ako prílohu môžte podávať ryžu, pečenú zeleninu, alebo čerstvý chlebík.
.
.
< Predchádzajúce články | Ďalšie články > |
---|